Tzong Don
 
Culinair genieten op Oosterse wijze!


Keizerlijke Verrassingsmenu’s

U hoeft alleen aan ons door te geven wat u niet wenst, voor de rest zorgen wij. 

1.Verrassingsmenu A (3 gangen)

per couvert   € 26,75

2.Verrassingsmenu B (4 gangen)

per couvert   € 32,50

3.Verrassingsmenu C (6 gangen)

per couvert   € 44,50

4.Verrassingsmenu de Luxe (7 gangen)

per couvert   € 53,50

                                    


5. ”Oriëntal Surf & Turf” menu  per couvert   € 33,75

(4 gangen) (Minimaal twee couverts)

*Ngau do pan (koud), plakjes ossenhaas op een bedje van sla met Japanse dressing.

*Da Su Ha, gestoomde gamba’s gevuld met knoflook.

*Hi Tjo Ngau, spies met ossenhaas overgoten met zwarte pepersaus.

*Ti-Pan gamba’s in licht gekruide saus met knapperige seizoengroenten.



6. Kantonees menu  per couvert   € 33,50

(4 gangen) (Minimaal twee couverts)

*Cha Siu, roodbruin geroosterd varkenshaas, lichtjes bestreken met honing.

*Ha Thong, lichtgebonden krabsoep.

*Ha Kau & Siu Mai, twee verschillende gestoomde pasteitjes, rijstflensjes met gamba & deegflensjes met gehakt.

*Ti-Pan Ha, gepelde gamba’s geserveerd op een hete braadslede, in een pittige tomatensaus. Tau Si Ma Pao, botermalse ossenhaas, geserveerd in gekruide sojabonensaus. 

 

7. Szechuanees menu  per couvert    € 33,50

(4 gangen) (Minimaal twee couverts)

*Tjau Jing Ha, droog gebakken gepelde gamba’s met kruiden van de chef en verse peper.

*Suun La Thong, een rijk gevulde soep, pikant gepeperd met een scheutje rijstazijn.

*Mo Yu, gebakken zeeduivelfilet, overgoten met een smaakvolle sojabonensaus.

 *Sze Chuan Yuk, in de wok gebakken varkensvlees, met verse pepertjes en geurige sesamolie. Hi Tjo Ngau, botermalse ossenhaas in zwarte pepersaus van de chef.             



8. Peking Duck menu  per couvert   € 34,50

(4 gangen) (Minimaal twee couverts)

Uit de originele Min-Lo oven toveren wij voor u een op bijzondere wijze geroosterde Pekingeend. Bij deze bereidingswijze komt de eend niet in contact met de oven, hangend wordt het vel rondom heerlijk krokant.

De Pekingeend wordt aan tafel getrancheerd, gevouwen in een rijstflensje met knapperige komkommer, sla en lente-uitjes. Daarna gaat de eend terug naar de keuken, om verder gebruikt te worden voor nog drie gangen. Hét menu voor de Peking eend liefhebber!

 

 

9. Chinees fondue menu  per couvert   € 33,50

(Minimaal twee couverts)

Een schitterende manier om kennis te maken met de gezondste eetwijze uit het Verre Oosten, Oriëntaals fonduen. U kunt al het rauwe vlees, vis en groenten koken in een heerlijke vetarme bouillon. Hierbij worden diverse sausjes geserveerd.

Vooraf serveren wij u rijstflensjes met Peking eend, daarna kunt u genieten van de volgende ingrediënten; gepelde gamba's, ossenhaas, varkensvlees, kipfilet, zalmfilet, tongfilet, broccoli, peultjes, tofu, mihoen.

 


Voorgerechten

12.Ngau do pan (koud), plakjes ossenhaas op een bedje van sla met Japanse dressing.

€ 10,50

13.Ha Tauw (koud), een frisse cocktail met gamba’s.

€ 10,50

14.Ab Cheun (koud), rijstflensjes met pekingeend, sla, komkommer, lente-ui en heerlijk sausje.

€ 8,95

15.Sate Ngau** heerlijke saté van ossenhaas, overgoten met zwarte pepersaus.

€ 9,75

16.Tau Si Hau, drietal gestoomde oesters met sojabonensaus.

€ 11,50

18.Tzing Ta Tzi, gestoomde Sint Jakobsschelpen met knoflook en sojasaus.

€ 13,75

19.Mo Yu, zeeduivelfilet geserveerd in een fijne kerrie roomsaus. 

€ 9,75

20.Pangsit Goreng, dunne deegflensjes, gevuld met een mix van kip&gamba’s, krokant gebakken.

€ 6,75

21.Cheun Kuun, kleine loempia’s, huis gemaakt.

€ 6,75

22.Ha Kau & Siu Mai (bereidingstijd duurt iets langer) Twee verschillende gestoomde pasteitjes, rijstflensjes met gamba & deegflensjes met gehakt.

€ 7,75

23.Thing da Ha (bereidingstijd duurt iets langer) Super king gamba gevuld met knoflook & gestoomd.

€ 17,25

24.Tjau Jing Ha, droog gebakken, gepelde gamba's, met heerlijke kruiden en verse peper.** 

 € 11,75

25.Tin Kee Lok, gebakken kikkerbillen in chillisaus met verse pepertjes.  

€ 11,75

26.Chuk Chauw, reepjes aardappel vormen een krokant vogelnestje, gevuld met gamba's, Sint Jacobsschelpen en tongfilet.  

€ 12,95

27.Dim Sum (gebakken) Een smaakpalet van een viertal krokant gebakken hapjes geserveerd met een lichtpikante saus.

€ 10,50

30.Cha Siu, geroosterd varkenshaas, lichtjes bestreken met honing.

€ 6,95

  

 

Soepen

36.Sui Kau Thong, een klassieke soep uit de oosterse keuken, deegkussentjes gevuld met gamba’s in een heldere bouillon.

€ 9,50

37.Ka Lee Thong, een geurige kerriesoep afgemaakt met een scheutje room.

€ 8,25

38.Wan Than Thong, een klassieke soep uit de oosterse keuken, deegkussentjes gevuld met gehakt in een heldere bouillon.

€ 8,25

39.Suun La Thong, een pittig gekruide groentesoep uit de Sze Chuanese keuken, een stevige en rijk gevulde soep.

€ 8,25

40.Chinese kippensoep

€ 6,25

41.Chinese tomatensoep

€ 6,25

42.Haaienvinnensoep

€ 6,25


     


Vis & Schaaldieren

50.Tarbot (bereidingstijd duurt iets langer)

Op traditionele wijze gestoomde tarbot afgeblust met slaolie en op smaak gebracht met sojasaus.

€ 29,50

52.Tzau Tzei Tzi, Sint Jacobsschelpen en gamba’s gewokt met peultjes.

€ 21,50

54.Tau Si Sam Man Yu, gebakken zalmfilet in zwarte bonen saus.                                             

€ 19,75

57.Sze Chuan Hoi Sin Tjah, zeebanket voor de ware visliefhebber: gamba's, zeeduivel, tongfilet en Sint Jacobsschelpen met fijne kruiden en verse pepertjes. Geserveerd in een mandje van aardappel.                                          

€ 22,25

59.Cha Ta Ha, gepaneerde gamba’s met een krokant deegkorstje, geserveerd met een lichtpikante saus.                                                    

€ 19,75

60.Tzong Don Ha, pittige gamba's in heerlijke chilisaus van de chef.                                                 

€ 19,75

61."Tzong Don" King Gamba, supergrote ongepelde gamba's uit de wok in chili roomsaus.           

€ 37,75

62.Fong Mai Ha, gamba's lichtjes gepaneerd met deegkorreltjes en geserveerd met een lichtpikante saus.                                                  

€ 19,95

63.Ho Yau Ha, gepelde gamba's in heerlijk milde oestersaus met seizoengroenten.  

€ 19,75

     

                       


Vleesgerechten

70.Cha Siu, geroosterd varkenshaas, lichtjes bestreken met honing.

€ 19,75

71.For Nan, op traditionele wijze geroosterd buikspek. Heerlijk krokant.

€ 21,00

73.Hi Tjo Ngau, malse stukjes ossenhaas in heerlijke zwarte pepersaus.                                             

 € 22,75

75.Kuun Chong Yeung Yuk, malse lamshaas, roergebakken met gember en lente-uitjes.                   

€ 24,50

76.Tau Si Ma Pao, botermalse ossenhaas uit de wok met gekruide sojaboontjes.                                            

€ 24,50

77.Chau Cha Zhei, roergebakken verse groenten met varkensvlees, ossenhaas en kipfilet in een milde saus.                                            

€ 19,95

78.Yeung Pah, lams-racks met fijne kruiden uit de wok, overgoten met ketjapsaus. Geserveerd met knapperige groenten.

€ 23,95

           

                        

Vegetarische gerechten

79.Lo Hong Chai, een uitgebalanceerde combinatie van groenten; Chinese kool, lotuswortel, wilde paddenstoelen en bamboe scheuten.

€ 17,95

80.Shang Hai Pak Choi, heerlijke knapperige Chinese groente in milde saus.

€ 17,95

81.Chao Tau Fu, seizoengroenten en tofu (sojabonen kaas) in een milde oestersaus. 

€ 17,95

82. Ti-Pan Sa Cha Tau Fu, Ti-Pan gevuld met seizoengroenten en tofu in gekruide knoflook saus.  

€ 19,95



Gevogelte

84.Kip Terriyaki 

€ 20,50

85.Polo Kai, Gepaneerde kipfilet met verse ananas in zoetzure saus. 

€ 19,50

86.Kung Pao Kai, kipfilet met fijne kruiden en cashewnoten, in een vogelnestje van aardappel.

 € 20,50

87.Tzong Don Kai, Pittige kipfilet in chilisaus.

€ 19,50

88.Tjau Tjing Kai, droog roergebakken kipfilet met een vijftal heerlijke kruiden.

€ 19,50

89.Siu Ab, geroosterde pekingeend uit de Min-Lo oven, apart geserveerd met zoete pruimensaus.

€ 21,50

90.Ton Ku Ab, Pekingeend met Chinese paddenstoelen, overgoten met oestersaus.

€ 22,50

91.Tsin Tsi Ab, Pekingeend met plakjes sinaasappel in heerlijke saus.

 € 22,95

92.Chao San Si, Fijn gesneden reepjes kipfilet, eend en varkensvlees, droog roergebakken in de wok.

€ 21,50

                                                   

                                               

Ti-Pan gerechten

Ti-Pan betekent "ijzeren plaat", een oude oosterse bereidingsvorm, 

die uw gerecht "spettervers" op tafel zet. 

De saus en kruiden "branden" op een gloeiend hete gietijzeren braadslede.

Hierna wordt het gerecht onmiddellijk geserveerd.

Onze Ti-Pan gerechten zijn sfeervol en smaakvol.

Bij de Ti-Pan gerechten 1 t/m 8 kunt u kiezen uit 1 van de onderstaande sauzen:

A: Rode lichtpikante saus

B: Peking saus (mild en zoetig)

C: Sie Tjap saus (gekruid met soja boontjes)

D: Sa Cha saus (knoflook met cashewnoten)

E: Szechuan saus (zeer pittig met rijstazijn)


T1.Ti-Pan ossenhaas met seizoengroenten 

€ 24,50

T2.Ti-Pan kipfilet met seizoengroenten

 € 19,95

T4.Ti-Pan San Yoek,

combinatie van kipfilet, ossenhaas en varkensvlees 

€ 21,95

T5.Ti-Pan kikkerbillen met seizoengroenten

€ 21,50

T6.Ti-Pan gepelde gamba's met seizoengroenten

€ 21,50

T7.Ti-Pan tongfilet met seizoengroenten

 € 21,50

T8.Ti-Pan zeebanket,

met gamba's, tongfilet, zeeduivel en Sint Jacobs

€ 24,50

T9.Ti-Pan For Yoek, Babi Pangang met ketjapsaus

  € 21,95

T11.Ti-Pan zalmfilet, overgoten met een verrukkelijke chilisaus

€ 21,95

 

    

Chinees Indische gerechten

101.Nasi of bami met saté van kipfilet 

 € 17,50

103.Nasi of bami rames speciaal  

€ 17,95

104.Babi Pangang

€ 19,50

 105.Koe Loe Yoek

€ 19,50

108.Kipfilet in kerriesaus

€ 18,50

109.Kipfilet in ketjapsaus

 € 18,50

110.Foe Young Hai

 € 18,50

111.Tjap Tjoy

€ 18,50

130.Loempia

€  9,85


120. Combinatie Menu  € 18,75

Babi Pangang en saté met 1 van de onderstaande gerechten:                                                                  

A. Foe Young Hai 

C. Gepaneerde gamba’s

E. Koe Loe Yuk

B. Tjap Tjoy

D. Kip kerrie 

 F. Speciaal vlees

 


121. Indische Rijsttafel (minimaal 2 couverts) per couvert   € 21,75

Saté kipfilet

Foe Young Hai 

Babi Pangang 

Pinda’s

Gado Gado 

Pisang Goreng

Ajam Ketjap

Atjar

Daging Smoor (stoofvlees)

Ma La Tsai (stoofkool) 

Ma La Du (stoofboontjes)


                             

122. Chinese Rijsttafel (minimaal 2 couverts) per couvert   € 21,75

Kip Kerrie

Babi Pangang 

Tjap Tjoy

Babi Ketjap

Foe Young Hai

Koe Loe Yuk 

Saté kipfilet


                              

             

Kindermenu  € 8,95

99.Nasi, bami, witte rijst of friet met 1 van de onderstaande gerechten:

A. Babi Pangang

C. Kroket

E. Saté

B. Koe Loe Yuk

D. Frikadel

F. Kippenbout

                  



Nagerechten

-Coupe Caramel                                                                       

 € 7,25

-Chocolade Fantasie  

€ 7,25 

-Coupe Exotisch, diverse smaken ijs met vers fruit 

€ 8,50 

-Nougatine ijstaart                                                                         

€ 7,25 

-Spekkoek, vanille ijs                                                                      

€ 7,25 

-Ginger twist, gember bolletjes, siroop, vanille ijs                     

€ 7,25

-Moelleux, choco cake gevuld met vloeibare chocolade

€ 7,75

-Banana Royal                                                                                 

€ 7,25 

-Dame Blanche                                                                                

€ 7,25 

-Dronken Sultan, vanille ijs met boerenjongens                       

€ 7,50 

-Vanille ijs met advocaat                                                                

€ 7,50

-Kinderijs                                                                                         

€ 4,50